Nutri-Drops geconcentreerde energie welke snel wordt opgenomen. - Wieran, daar houden dieren van!!

Pet Nutri drops Nutri-drops, geconcentreerde energie welke snel wordt opgenomen.

€21,45 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Wij verwachten dit product over 1 week weer te kunnen leveren.

Nutri-Drops 120ml

Nutri-Drops is een evenwichtige combinatie van glucose, vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor het lichaam om te kunnen leven en moeten snel kunnen worden opgenomen om een verstoord of niet-functionerend immuunsysteem te herstellen.

Voeding en supplementen doen er normaal gesproken 8-14 uur om via de spijsvertering in het bloed te worden opgenomen. Nutri-Drops is het eerste en enige supplement dat niet eerst het gehele spijsverteringsproces hoeft te doorlopen om opgenomen te worden door het lichaam. De aanwezigheid van Nutri-Drops is binnen 10 minuten na inname meetbaar in het bloed, 50 % wordt binnen 30 minuten opgenomen en uiteindelijk wordt 99 % van het product opgenomen in de bloedbaan van het dier.

Gebruik
- pasgeborenen: de eerste 48 uur zijn van cruciaal belang voor de pasgeborene. Om te overleven, moeten ze snel op kracht zijn om te kunnen drinken. Een moeilijke geboorte, onvoldoende aanbod van melk en onvoldoende warmte zijn grote stress veroorzakers. De primaire oorzaak van kitten-/puppysterfte is hypoglykemie, essentiële voedingsstoffen zijn dan snel nodig om een levensbedreigende crisis te overwinnen. Nutri-Drops versterken het immuunsysteem, kunnen gedurende langere tijd gebruikt worden, staan de opname van de belangrijke biest niet in de weg (de Nutri-Drops worden voor het bereiken van het darmstelsel al in de bloedbaan opgenomen), zorgt voor een krachtigere zuigreflex bij zwakke kittens en een gezonde eetlust.
- bij weeënzwakte: het meest voorkomende probleem bij bevalling is uitputting als gevolg van een lage bloedsuikerspiegel, Nutri-Drops zorgt voor een snelle stijging van de bloedsuikerspiegel bij de poes/teef.
Dosering
0,1 ml per 136 gram (voor pasgeborenen 1 druppeltje)
3 ml per 4080 gram (als voorbeeld voor een poes met weeenzwakte)
Het product eventueel met een klein voedingsspuitje toedienen, dit is exacter doseren dan met de druppelaar in het flesje.


Houdbaarheid
Na opening koel bewaren, hoeft niet in de koelkast.
De huidige voorraad Nutri-Drops is tenminste houdbaar tot: juni 2023. De uiterste houdbaarheidsdatum staat vermeld op een stickertje op het product (8 cijfers, de eerste 4: batchnummer, de laatste 4: maand en jaar van de uiterste houdbaarheidsdatum).
Meer informatie kunt u vinden op de site van de fabrikant (alleen in het engels): www.bovidr.com

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »